Dinerkaart Café

 

Voorgerechten

Brood en krokant met verschillende dips 4,5

Pompoen met spinazie, amandelen en blauwe kaas 8,-

Ceasar salade met kip, romaine sla, pancetta, gepocheerd eitje, Parmezaanse kaas en croutons 8,5

Schelvis met groene kool, prei en kerriesaus 9,-

Bospaddenstoelensoep 5,-

 

Hoofdgerechten

Dag vangst 19,- 

Spaghetti aglio e olio met pancetta en gamba’s ! 16,-

Lasagne met gegrilde groenten, romescosaus en Parmezaanse kaas 14,-

Zoorvleis 17,-

Wildzwijnhaas met gebakken kastanje champignons en een canneloni gevuld met stoverij van wildzwijn 19,-

Bavette van het Hereford rund met knoflook-rozemarijnboter 20,-  

 

Desserts

Panna cotta met bastogne en een gelei van bosvruchten 4,5

Vanille-ijs, stoofperen sorbetijs, chocoladesaus en slagroom 4,5

Kaas plankje met verschillende soorten kaas 7,-